Επίσημος αντιπρόσωπος της SCIA για Ελλάδα & Κύπρο

Η TechScience δραστηριοποιείται στην πώληση & υποστήριξη τεχνικού λογισμικού αλλά και την παροχή υπηρεσιών, σε τεχνικά γραφεία και εταιρίες που ασχολούνται με την μελέτη και κατασκευή κάθε είδους τεχνικών έργων.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε επαναστατικές λύσεις σε επίπεδο σχεδίασης, ανάλυσης/διαστασιολόγησης, αποτύπωσης, κοστολόγησης και παρουσίασης μίας μελέτης. Οι πελάτες μας αποτελούνται από Αρχιτέκτονες, Πολ. Μηχανικούς, Διακοσμητές, Κατασκευαστικές εταιρίες και άλλους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου.

Οι συνεργασίες μας με παγκόσμιας εμβέλειας εταιρίες AEC (Architecture Engineering & Construction) όπως SCIA nv, Allplan GmbH, IDEA-RS, Bluebeam, κ.α., μας επιτρέπει να διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα τεχνικών λογισμικών, και μας δίνει την δυνατότητα να βοηθάμε τους πελάτες μας να βρίσκουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Τέλος η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης σε όλα τα λογισμικά που προσφέρει καθώς επίσης και υπηρεσίες επεξεργασίας μελετών (visualizations, αποτυπώσεις κτιρίων κ.α.)

Σχετικά με την SCIA

Η SCIA nv είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λογισμικού στην Ευρώπη, με ιστορία περισσότερων από 40 χρόνων και διαθέτει δίκτυο συνεργατών σε 16 χώρες. Τα προϊόντα της έχουν μεταφραστεί σε 10 γλώσσες και έχει πάνω από 8500 χρήστες σε περισσότερες από 50 χώρες. Από το 2006 ανήκει στην Nemetschek Group, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την θέση της στην αγορά αλλά και τις δυνατότητες εξέλιξης, μέσω του μεγαλύτερου εύρους των προϊόντων και του πελατολογίου της.

Το κύριο προϊόν της είναι το Scia Engineer, που χρησιμοποιείται πλέον ευρέως από ένα μεγάλο αριθμό μελετητικών γραφείων σε όλον τον κόσμο, και έχει αποσπάσει πολλές βραβεύσεις για την πρωτοπορία, τις δυνατότητες και την ευκολία χειρισμού του.

Περισσότερα:  www.scia.net