ΕΙΣΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ?

Δημιουργείστε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες προγραμματίζοντας με το Scia Design Forms

Η λογική πάνω στην οποία χτίστηκε η τεχνολογία Open checks, είναι να δημιουργηθεί μία πλατφόρμα πάνω στην οποία θα μπορέσουν μηχανικοί από όλο τον κόσμο να δημιουργούν και να μοιράζονται τις δικές τους φόρμες υπολογισμού, επεκτείνοντας σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες του Scia Engineer στον τομέα των ελέγχων.

Είναι η πρώτη φορά που ένα στατικό πρόγραμμα γίνεται τόσο ανοιχτό σε developers από όλο τον κόσμο δημιουργώντας ένα τόσο φιλικό και ολοκληρωμένο οικοσύστημα, και προσφέρει την δυνατότητα ενσωμάτωσης έξτρα ελέγχων στο βασικό του κορμό.

Με λίγα λόγια θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η Nememtschek Scia δημιούργησε ένα είδος APΙ, και σκοπός της είναι να ενθαρρύνει τον οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με την δημιουργία ελέγχων.

Δεν είναι λοιπόν δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος, ότι αυτό αποτελεί μία εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία για όποιον ασχοληθεί, καθώς μπορεί να απευθυνθεί άμεσα στους χιλιάδες χρήστες του Scia Engineer, που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους έξτρα ελέγχους.

Τι χρειάζομαι για να γίνω Developer?

Κατ’ αρχάς δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού ή κάποιας συγκεκριμένης γλώσσας, καθώς το Scia Design Forms διαθέτει την δική του γλώσσα, η οποία είναι πολύ απλή στην εκμάθηση, ενώ η εταιρία προσφέρει ένα πλήρες documentation με όλες τις εντολές αλλά και παραδείγματα για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε φόρμες.

Το μόνο που απαιτείται είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Builder, η οποία σε αντίθεση με την έκδοση User (που αγοράζεται μία φορά) διατίθεται στους χρήστες με την μορφή ετήσιας συνδρομής (100€ το έτος). Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να δημιουργήσετε όσες φόρμες θέλετε, ενώ θα μπορείτε να κατεβάζετε δωρεάν κάθε αναβάθμιση που βγάζει η εταιρία.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6625268