Επιτυχής παρουσία στο 8ο Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, η παρουσία μας στο 8ο Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών στην Τρίπολη, στο οποίο μας δώθηκε η ευκαιρία να συναντήσουμε τόσο υπάρχοντες χρήστες του Scia Engineer, όσο και άλλους μηχανικούς που ενδιαφέρθηκαν για τις λύσεις που προσφέρουμε στον τομέα του στατικού σχεδιασμού.

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την οργάνωση και την συνολική εικόνα του συνεδρίου, αλλά και από την παρουσία των επισκεπτών του συνεδρίου στο περίπτερο μας –  επιβεβαιώνοντας έτσι την δυναμική που έχει το Scia Engineer στην ελληνική αγορά. Ταυτόχρονα, πολύ θετικό ήταν και το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε από την εκπαιδευτική κοινότητα για τις δυνατότητες παροχής δωρεάν αδειών χρήσης για φοιτητές και καθηγητές, έπειτα και από τα πολύ θετικά σχόλια όλων όσων το έχουν χρησιμοποιήσει σε διπλωματικές εργασίες.

Πιστεύουμε ότι τέτοιες εκδηλώσεις αξίζουν πραγματικά την προσοχή της επιστημονικής κοινότητας, και ελπίζουμε να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τόσο το ΕΜΠ όσο και την Εταιρεία Ερευνών Μεταλλικών Έργων για την άρτια οργάνωση και την βοήθεια που μας πρόσφεραν.