ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ / ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

H Nemetschek Scia και η εταιρία μας, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών από την ακαδημαική κοινότητα, και θέλοντας να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια όλους τους φοιτητές και καθηγητές Πολιτικούς μηχανικούς, τους προσφέρει εντελώς δωρεάν μια εκπαιδευτική άδεια χρήσης  Scia Engineer.

Η εκπαιδευτική έκδοση δεν έχει κανένα περιορισμό σε δυνατότητες, σε σχέση με την επαγγελματική έκδοση. Περιέχει όλες τις λειτουργίες σχεδίασης, ανάλυσης & διαστασιολόγησης, δίνοντας στους σπουδαστές την δυνατότητα να μοντελοποιήσουν και να αναλύσουν τα πάντα. Οι μόνοι περιορισμοί είναι στην εξαγωγή και εκτύπωση των αποτελεσμάτων.

Μέχρι στιγμής, έχουμε αρκετές χιλιάδες εγγεγραμμένων φοιτητών σε όλο τον κόσμο που δουλεύουν το Scia Engineer για τις μελέτες και διπλωματικές τους. Προσκαλούμε λοιπόν και όλους τους Έλληνες σπουδαστές να συμμετάσχουν σε αυτή την παγκόσμια κοινότητα που καθημερινά αυξάνεται.

Ποια άλλα πλεονεκτήματα θα έχετε:

  • To Scia Engineer είναι ένα ιδανικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας διπλωματικής, μεταπτυχιακής ή και διδακτορικής εργασίας.
  • Οι σπουδαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Scia Engineer για να επαληθεύσουν οποιονδήποτε υπολογισμό που κάνουν με το χέρι. Ακόμη περισσότερο, κάθε δομική συμπεριφορά μπορεί να μελετηθεί διεξοδικά μέσα από το Scia Engineer.
  • To Scia Engineer είναι μια εφαρμογή που περιλαμβάνει τα πάντα: Χάλυβας, σκυρόδεμα, ξύλο, αλουμίνιο, σεισμική ανάλυση, παραγωγή σχεδίων, συνδέσεις, και άλλα πολλά…, σε ένα ενιαίο περιβάλλον, σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα και κανονισμούς.
  • Δωρεάν πρόσβαση στο online σύστημα ηλεκτρονικής εκμάθησης e-learning
  • Πρόσβαση σε ένα ειδικό φόρουμ για καθηγητές και σπουδαστές, όπου μπορούν να ανταλλάσσονται οι ιδέες και τα δεδομένα (www.scia-online.com/forum).

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να πάρετε και εσείς μέρος σε αυτήν την μεγάλη κοινότητα και να κατεβάσετε σήμερα μέσω internet την ακαδημαική έκδοση του Scia Engineer. Οι οδηγίες λήψης και εγκατάστασης, τα εγχειρίδια, tutorials και διάφορα θεωρητικά έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των Ευρωκωδίκων με τα Εθνικά παραρτήματα, και πολλές άλλες πληροφορίες είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: www.scia-campus.com

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

I have finished my end of course Project and I am impressed with Scia Engineer. The infinity of resources available allowed me to do a great work.
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα email του πανεπιστημίου (π.χ. auth.gr)  – Ναι, τόσο απλά!!!

Εφόσον δηλώσετε στην εγγραφή αυτό το email, τότε η ταυτοποίηση γίνεται αυτόματα και μπορείτε άμεσα να κατεβάσετε το πρόγραμμα με τον κωδικό του. Αν δηλώσετε κάποιο διαφορετικό (π.χ. hotmail) τότε θα πρέπει να στείλετε μετά την εγγραφή (θα σας ζητηθεί με email που θα λάβετε) και μία φωτογραφία του φοιτητικού πάσου, ή μία βεβαίωση σπουδών. Στην περίπτωση, η ταυτοποίηση χρειάζεται 1-2 ημέρες, οπότε και θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.

ΤΟ PORTAL ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για να αποκτήσετε την εκπαιδευτική έκδοση, αλλά και για οτιδήποτε χρειάζεστε να μάθετε για αυτήν (οδηγίες λήψης και εγκατάστασης, εγχειρίδια, tutorials, κ.α.), δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.scia-campus.com

Μέσα από αυτό το portal, που λειτουργεί και ως ένας χώρος συνάντησης της εκπαιδευτικής κοινότητας, μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις, να βρείτε πληροφορίες από άλλους χρήστες, και να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις.