Νέες εκδόσεις ειδικά για την Ελληνική αγορά

Αυτός ο Σεπτέμβριος αποτελεί ένα μήνα ορόσημο για το Scia Engineer στην Ελλάδα, καθώς εκτός από την εντελώς νέα διαδικτυακή παρουσία που διαθέτει, έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε 2 νέες εκδόσεις – με  τις ονομασίες Basic και Advanced – ειδικά φτιαγμένες για την Ελληνική αγορά, ύστερα από την συνεργασία μας με την Nemetschek Scia. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι νέες αυτές εκδόσεις βασίστηκαν στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, έτσι όπως μας τις εκφράσατε από την online έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρία μας στα μέσα του καλοκαιριού, αλλά και από συζητήσεις με χρήστες του Scia Engineer.

Κύριος γνώμονας για την δημιουργία αυτών των εκδόσεων ήταν να προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες στην καλύτερη δυνατή τιμή, δημιουργώντας έτσι πολύ ελκυστικά πακέτα που συνδυάζουν την τεχνολογική ανωτερότητα και καινοτομία του Scia Engineer, με τις προσιτές τιμές που είναι απαραίτητες στην περίοδο που διανύουμε.

Το βασικό χαρακτηριστικό τους (και ειδικότερα της Advanced) είναι η συνύπαρξη ανάλυσης & ελέγχου πολλών υλικών, κάτι το οποίο είχε επισημανθεί από πολλούς μηχανικούς με τους οποίους είχαμε μιλήσει. Έτσι, ο χρήστης του Scia Engineer μπορεί πρακτικά να χρησιμοποιεί ένα και μόνο πρόγραμμα για όλες τις μελέτες του.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ