ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Είναι κοινή πεποίθηση όλων όσων έχουν ασχοληθεί με το Scia Engineer, ότι είναι ένα από τα καλύτερα τεκμηριωμένα στατικά προγράμματα στον κόσμο, με όλη την διαθέσιμη πληροφορία προσβάσιμη δωρεάν στον οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει καλύτερα το πρόγραμμα και να μάθει να δουλεύει με αυτό.

Ένας μεγάλος αριθμός από εγχειρίδια, tutorials, video, datasheets, και άλλα πολλά, είναι στην διάθεση του χρήστη, για να τον βοηθήσουν να κατανοήσει την φιλοσοφία και τις λειτουργίες του.  Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος θέλει να επαληθεύσει τις μεθόδους ανάλυσης και ελέγχων που χρησιμοποιεί, μπορεί να συμβουλευθεί το Θεωρητικό υπόβαθρο, δείχνοντας του ότι το Scia Engineer δεν είναι ένα “μαύρο κουτί” όπως συμβάινει με πολλά προγράμματα της αγοράς.

Δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για όλη την διαθέσιμη πληροφορία:

ONLINE ΒΟΗΘΕΙΑ

Η online βοήθεια είναι το πρώτο και πιο εύκολα προσβάσιμο σημείο όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις επι μέρους λειτουργίες (μοντελοποίηση, ανάλυση, έλεγχοι, κτλ), τις επιλογές του προγράμματος και τα νέα στοιχεία. Σε πολλά από αυτά περιέχονται και παραδείγματα τα οποία εφόσον διαθέτετε το πρόγραμμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξοικιωθείτε με τις εντολές.

DOWNLOADS

Εδώ θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα εγχειρίδια, tutorials, άρθρα, διαφημιστικά φυλλάδια, και άλλο υλικό, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ακόμα καλύτερα το Scia Engineer. Ανάλογα αν είστε απλός επισκέπτης, εγγεγραμμένος χρήστης ή κάτοχος του Scia Engineer, έχετε και διαφορετικό επίπεδο πρόσβασης. Για αυτό και προτείνουμε να κάνετε μία εγγραφή που θα σας δώσει πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το Scia Engineer διαθέτει μία μεγάλη βιβλιοθήκη τεχνικών κειμένων, τα οποία περιγράφουν διάφορες πτυχές τους προγράμματος. Σε αυτά, ο χρήστης μπορεί να βρει απαντήσεις σε διάφορα θέματα που τον απασχολούν, ενώ μπορούν ταυτόχρονα να ανοίξουν και νέους οριζόντες εμπνέοντας τον χρήστη να αντιμετώπισει νέες προκλήσεις στην μηχανική.

WEBINARS

Μία πάγια τακτική της εταιρίας για την καλύτερη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, είναι η συχνή οργάνωση webinars μέσα από τα οποία παρουσιάζονται διάφορες πτυχές του προγράμματος αλλά και τα νέα στοιχεία της κάθε έκδοσης. Όλα τα webinars καταγράφονται για να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όσες φορές και όποτε θέλετε. Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter της εταιρίας μας για να ενημερώνουμε για επερχόμενα webinar.

E-LEARNING

Το εκπαιδευτικό σύστημα E-learning είναι μία πρωτοποριακή online πλατφόρμα εκμάθησης του Scia Engineer. Έτσι, μέσω internet ο μηχανικός μπορεί να έχει πρόσβαση σε εγχειρίδια, παραδείγματα, video κ.α., που θα τον βοηθήσουν να μάθει εύκολα και γρήγορα το Scia Engineer. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη για όλους, ακόμα και εάν δεν είστε χρήστης του Scia Engineer, αλλά θέλετε να μάθετε πως λειτουργεί και ποιές είναι οι δυνατότητες του

BENCHMARKS

Η αξιοπιστία του Scia Engineer δεν ειναι απλά θεωρητική, αλλά αποδυκνείεται και πρακτικά, μέσα από πολλά benchmarks που έχουν γίνει, τόσο από την ίδια την εταιρία όσο και από άλλους φορείς. Μέσω αυτών, συγκρίνονται τα αποτελέσματα συγκεκριμένων παραδειγμάτων μέσα από το Scia Engineer, με αντίστοιχα από θεωρητικούς υπολογισμούς στο χέρι. Κατεβάστε από εδώ όλα τα διαθέσιμα benchmarks.