Προσφορά απόσυρσης ROBOT & ETABS

Έχετε αγοράσει το Robot ή το Etabs? Τώρα είναι η ευκαιρία να το αντικαταστήσετε με το Scia Engineer!!

Μέσα από αυτήν την προσφορά η εταιρία μας δίνει ένα ισχυρό κίνητρο σε όλους τους νόμιμους κατόχους των 2 αυτών προγραμμάτων, να αποκτήσουν το Scia Engineer με μία μεγάλη έκπτωση 40%, και να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες δυνατότητες του, την πλήρη Ελληνική τεχνική υποστήριξη, αλλά και την αδιάκοπη και σημαντική εξέλιξη που έχει σε τεχνικό επίπεδο.

Πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά

Στην προσφορά αυτή μπορούν να ενταχθούν όσοι διαθέτουν τιμολόγιο αγοράς των προγραμμάτων Robot – Etabs (ανεξαρτήτως έκδοσης και ποσού). Με την επίδειξη του τιμολογίου αυτού, και χωρίς κανένα άλλο δικαιολογητικό, μπορείτε να αποκτήσετε όποια έκδοση του Scia Engineer επιθυμείτε (δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις) με έκπτωση 40%.

Φυσικά, διατηρείτε στην κατοχή σας το παλιό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε παλιότερες μελέτες, αλλά σκοπός είναι να χρησιμοποιείτε από εδώ και στο εξής το Scia Engineer, για τις επόμενες, εφόσον η έκδοση που θα πάρετε θα καλύπτει τις απαιτήσεις του έχουν αυτές (σε υλικά, ελέγχους, κτλ.).

Εάν έχετε λοιπόν πεισθεί για την ανωτερότητα του Scia Engineer, και πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε πρόγραμμα, μην διστάζετε! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σημείωση: Η προσφορά αυτή θα ισχύει για σύντομο χρονικό διάστημα και δεν συνδυάζεται με άλλη τρέχουσα προσφορά.