Νέο webinar: Δυνατότητες του Τεύχους υπολογισμών

Μία από τις πιο χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες κατά την εκπόνηση μίας στατικής μελέτης, είναι η παραγωγή και επεξεργασία του Τεύχους υπολογισμών. Η συγκέντρωση όλων πληροφοριών που αφορούν το μοντέλο και την ανάλυση, οι παραδοχές, τα αποτελέσματα της ανάλυσης και του σχεδιασμού, ή ακόμα και η παραγωγή γραμμικων σχεδίων, απαιτούν πολύ χρόνο από την μηχανικό, μερικές φορές αντίστοιχο του χρόνου που απαιτεί και ο σχεδιασμός του μοντέλου. Αν υπολογίσει κανείς και την συνεργασία με αποτελέσματα από άλλα στατικά προγράμματα ή ελέγχων σε φύλλα Excel, αλλά και των αλλαγών που προκύπτουν συχνά και της ενημέρωσης που χρειάζεται, τότε αντιλαμβάνεται την πολυπλοκότητα αυτής της διαδικασίας.

engreport2

Το εργαλείο “Τεύχος Υπολογισμών” του Scia Engineer 16 προσφέρει μία πολύ δυνατή λύση – ίσως την κορυφαία αυτή την στιγμή – σε όλα αυτά τα προβλήματα! Με ένα μοντέρνο περιβάλλον χρήσης ribbon που είναι εύκολο στην εκμάθηση και χρήση, μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, τεχνολογία templates, και δυνατότητες ανανέωσης (regeneration), σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολύ υψηλής ποιότητας τεύχη υπολογισμών, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Για να αναδείξουμε όλες αυτές τις δυνατότητες, έχουμε οργανώσει ένα webinar που θα παρουσίασει η Customer Service Engineer Irca Schepers, μέσα από το οποίο θα μάθετε:

  • Την βασική φιλοσοφία του εργαλείου
  • Πως να παραμετροποιείτε το στυλ του τεύχους
  • Πως να δουλεύετε με δεδομένα, πίνακες αποτελεσμάτων και εικόνες
  • Πως να ενσωματώνετε εξωτερικές πηγές (κείμενα, PDFs, εικόνες, κτλ.
  • Διάφορα tips & tricks για να γίνετε καλύτερος χρήστης

 

Τεταρτη, 29 Ιουνιου 2016 / 16:30 – 17:30 μμ